Boekenlokaal

Na talloze artikelen, verhalen, reportages, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazines en publicitaire campagnes in opdracht van derden te hebben voorbereid of geschreven, ben ik de afgelopen jaren meer en meer op het 'eigen' boekenpad getreden. Dat neemt niet weg dat ik u als klant - waar mogelijk - graag van dienst blijf als het gaat om geschreven communicatie.

In dit 'boekenlokaal' een overzicht van boeken die de afgelopen jaren in eigen beheer zijn uitgebracht, drukklaar op de plank liggen, dan wel op het punt om uit te komen. Ze hebben gemeen dat ze documentair en historisch van aard zijn en meestal waterig van karakter.

Gaat het om een titel die nog niet is uitgebracht en gedrukt, maar die toch uw belangstelling heeft gewekt? Uzelf hiervoor bij wijze van voorintekening aanmelden kan. Uw aanmelding verplicht u tot niets, maar is bedoeld om u op de hoogte te houden over het tijdstip van verschijning van een nieuwe uitgave.

Voor alle reeds uitgebrachte boeken geldt dat ze besteld kunnen worden via info@antonstig.nl Op dat adres kunt u ook terecht als u zou willen reageren op één van mijn boeken.

Dijk van een geschiedenis in Zeeland

'Via Viane'LEES MEERDrama romantiek succes

'Haagse pontjes'


Ook verdwenen scheepswerf in slootjesboek

'Sloten verhalen in Pijnacker en Delfgauw'LEES MEER


Ode aan de veilingschuit

‘100 jaar op stoom in eigen boezem’LEES MEER


Polderboek over juffers en rakkers rond de Plas van Van Buijsen

‘Flodderen in Pijnacker’LEES MEER


Boek over Duitse Hollandgangers in Lansingerland, Hillegersberg, polder 110 Morgen

‘Poep helpt ons boven water’
Naar de beginpagina

Anton Stig
geschreven communicatie

Boomsluiterskade 56
2511 VL Den Haag
[06] 51 78 92 96
E info@antonstig.nl